2016. utolsó negyede: A félelmek feldolgozásának ideje

  Hóoroszlán meséi csütörtök 12.00, 18.00, 24.00

  Olyan sokan kerestetek meg magánban a sorozatos szerencsétlenségeket tapasztalva és kétségbeesve ettől, hogy mivel jelenleg mindenkinek nincs időm válaszolni, itt fogom végrehajtani egyben:

  Mi az, ami egyből feltűnik mostanában?
  Az hogy ott érkezik támadás felénk, ahol a legjobban érintettek vagyunk érzelmileg. Ez nem véletlen. A félelmeinkkel való szembesítés időszaka zajlik. Hogy ezt mi vezérli nem tudni, elég annyit tudni, hogy ezek nagy valószínűséggel próbák a visszaszívás előtti tisztulás kihagyhatatlan összetevői.
  Mi a visszaszívás:
  Ez a multiverzum valaha létrejött, de ebben a formában nem tart örökké, folyamatosan benne rejlően múlik, s elérkezett az ideje hogy idős korára globálisan visszatérjen minden oda, ahonnan valaha kiáradt. Azok akik a magasabb átlátás birtokában vannak, azok úgy veszik észre, nem történik semmi különös, és nem mennek sehonnan sehová, mert nem azonosultak egyetlen formai képződménnyel sem. Így nem is rázza meg őket, mert eleve a nemkettős formamentes birodalom tapasztalói. De, akik nem értek el ilyen megvalósítási szintet azoknak kemény lesz ez az időszak, mert látszólag tömeges formaelhagyások jönnek létre. Ezt igen nehéz feldolgozni a többségnek. Éppen ezért előtte a durvább félelmek felszámolása zajlik mikroszinten kinek-kinek a problémái szerint, mégis mindenkinél makrokozmikus tágasságban. Félelemre nincs ok, hogyha úgy érzed, omlik össze világod és a biztonság – amit játékos képzeteddel létrehoztál -papírvárként tűnik el. Minden úgy történik, ahogy lennie kell.
  Nyugalom, mindenkinél zajlik, nem egyéni, csak valaki jobban viseli, valaki kevésbé. A lényeg annak megértése, hogy akármit tapasztalsz, nem Téged büntet a sors, mindenkivel zajlik, akár bevallja ezt, akár nem.

  S ami még nagyon fontos, tengernyi segítő árad ki mostanában, így senki sincs egyedül egy röpke pillanatra se. Akik viszont már magasan megvalósították saját természetüket, azoknak nem kell mondanom, hogy a lét önkéntelenül ontja segítő sugarait.

  Harangozó Viktor Szenge