Natúrsziget

Kikötő az egészséghez

A 2005-ben alapított Natúrsziget korszerű, független, szakmailag hiteles életmódportál, ahol mindent megtalál a természetes gyógymódokról és az egészségmegőrzés eszközeiről. A gyógyulni vágyókat és az egészséges életmód iránt érdeklődőket 2005 óta látjuk el hiteles, naprakész és közérthető információkkal, amiben több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakértői és tanácsadói csapatunk segít. Érdekes napi információk számos hazai és külföldi forrásból (heti 12 új cikk) kereshető cikkadatbázis, több mint 5.000 cikkel szakértői rovat – online életmód tanácsadás tesztek, receptek. Innovatív – a legfrissebb egészségügyi trendek bemutatása.

  Holisztikus babafejlesztés

  Miron Holisztikus életmód-program

  Mitől holisztikus?
  Ha valami holisztikus, azt valójában egységében szemléljük. Tehát, nem csak egy oldalt emelünk ki és tökéletesítünk a maximumig, hanem inkább mindennek az egymáshoz fűződő harmonikus működését helyezzük előtérbe.
  Így nem törekszünk tökéletességre, nem az a cél, hogy vegánul étkezzünk kihagyva minden gramm cukrot, vagy hogy naponta dinamikusan fejlesszük a gyermeket. Van néhány alapszabály, amit be kell tartani, de semmit sem szabad a kellemetlenségig fokozni.

   Boldogságcseppek

   A Boldogságcseppek Gödi – Őrbottyáni összefogásban működő karitatív szerveződés. Célja segítséget nyújtani rászorult családoknak, időseknek. A szegénység nem bűn. Bárki kerülhet élete folyamán olyan helyzetbe, amikor mások segítségére szorul. Emellett lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segítséget nyújtani mozgásukban korlátozott embereknek mindennapi életükben. Nekik igyekszünk támogatást nyújtani elsősorban Göd és Őrbottyán területén belül, illetve kistérségünkben. Együttműködünk Göd, Veresegyház, Dunakeszi, Fót, Vácduka települések és térségei hasonló jellegű szervezeteivel, intézményekkel, és magánemberekkel.
   Várjuk felajánlásaitokat: tartós élelmiszereket, tisztítószereket, ruhaneműt, használati tárgyakat. Van, akinek felesleges, másnak nagy segítséget nyújthatnak. Keresünk olyan helyiséget, ahol a beérkezett adományt tárolhatjuk, s egyben leadópontként is működhet Gödön, illetve Őrbottyán területén is.
   Keressük azokat magánszemélyeket, és vállalkozókat, akik önkéntes segítséggel, szállítással, esetleg anyagilag tudják támogatni tevékenységünket
   Ingyenes adományvásárt a beérkezett adományokból a hó utolsó vasárnapján Gödön. Keressétek a Boldogságcseppeket a facebookon is.
   „Mert aki ad, valójában az, aki kap!” Paramahamza Hamza Éva

    Startup inkubátor

    ...hogy könnyebben megtalálhasd partnereidet.

    Kapcsolatainkkal, megosztásokkal segítünk Neked önmagad és/vagy vállalkozásod kiteljesítésében!
    Nincs más dolgod, csak vázolni az ötletedet, és ami tetszik, azt weblapunkon közzé tesszük, hogy könnyebben megtalálhasd partnereidet, támogatóidat!
    Engedd szabadjára a fantáziádat! Bármi megtörténhet, Te is lehetsz sikeres.

    (A startup általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti, melyet többnyire termék- vagy üzleti modell innováció jellemez. Ezek a cégek a nemzetközi piacokon való jelenlétet tűzték ki célul, tehát nem kizárólag a helyi piacra koncentrálnak. A magas növekedési potenciál alapvetően a nemzetközi piacokon értendő a startup vállalkozások esetén, így a nemzetközi skálázhatóság különösen fontos eleme a meghatározásnak.)