facebulvár

Mi ez itt kérem?

Semmi különös. Rendszeres olvasója vagyok néhány közösségi oldalnak. Ezeket – kvázi – bulvár újságként használom(ki). Az ismerőseim posztjait letiltottam, és csupán a számomra érdekes emberek oldalait figyelem a nagyvilágból és Magyarországról. Úgy gondoltam, hogy ez egy olyan kiváló módszer, hogy meg kell osztanom másokkal is. A trendtől eltérően nem a Facebookon, vagy a Twitteren tesszük, hanem létrehoztunk egy elektronikus újságot, és a teljesség igénye nélkül, totál szubjektíven összegyűjtjük az érdekes-fontos posztokat, és az eredeti formájukban idézünk belőlük, és megosztjuk veletek. Eredeti képeket, és pontos szöveget közlünk a forrás megjelölésével. Ezen felül figyeljük a világ egyéb aktuális és/vagy fontos híreit, és saját kommentárokkal vagy anélkül megosztjuk a nagyközönséggel. Kérem az itt szereplőket, hogy ne tekintsék az oldalt sértésnek! Ez csupán egy újságkarikatúra. Kellemes szörfözgetést kívánok a Bulvártengeren!

A Szerk.

  SzóKiMondóka

  A világ szóról szóra

  A SzóKiMondóka prototípusa egy saját igény kielégítésére jött létre, ezelőtt 7 évvel. Beszélni tanuló lányomnak akartam minden érzékszervén keresztül segíteni, hogy ne csak hallja, de lássa is a szavakat, mondjuk ki együtt, játsszuk el, fűzzük bele mesébe, dalba, mondókába. Készítettem neki szókártyákat, amikkel naponta játszottunk és felvettem videóra, majd kiírtam a szavakat, amiket bemutatott, a képernyőre. A barátnőimnek annyira tetszett ez a a próbálkozás, hogy rávettek: csináljam meg a csomagot professzionális keretek közt. Azóta megjelent 3 játékcsomagunk: Óvoda, Család és Víz témákban – benne képes szókártyák, kisfilm, Lackfi János mesekönyv és szülői útmutató. Már 6 könyvünk is kapható, mindben a fontos szavakat kiemeltük, így segítségükkel játszva készülnek a gyerekek az olvasásra, hiszen a képek alapján ki tudják mondani a kiemelt szavakat. Ölbéli, közös olvasás során pedig meg tudjátok beszélni a mesét, a szavak jelentését, eljátszani az abban szereplő dalokat, mondókákat.

   László Gyula

   Sikerre ítélve?

   Amikor valakiben nincsenek kifogások…
   Amikor a kitartó munka meghozza gyümölcsét…
   akkor rekordok születnek!
   Ismerkedj meg egy sráccal, aki megmutatja, hogy Te és vágyaid között Rajtad kívül nem létezik akadály! László Gyula Flashfoot 2017-ben már 10-szeres rekorder!

    Natúrsziget

    Kikötő az egészséghez

    A 2005-ben alapított Natúrsziget korszerű, független, szakmailag hiteles életmódportál, ahol mindent megtalál a természetes gyógymódokról és az egészségmegőrzés eszközeiről. A gyógyulni vágyókat és az egészséges életmód iránt érdeklődőket 2005 óta látjuk el hiteles, naprakész és közérthető információkkal, amiben több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakértői és tanácsadói csapatunk segít. Érdekes napi információk számos hazai és külföldi forrásból (heti 12 új cikk) kereshető cikkadatbázis, több mint 5.000 cikkel szakértői rovat – online életmód tanácsadás tesztek, receptek. Innovatív – a legfrissebb egészségügyi trendek bemutatása.

     Holisztikus babafejlesztés

     Miron Holisztikus életmód-program

     Mitől holisztikus?
     Ha valami holisztikus, azt valójában egységében szemléljük. Tehát, nem csak egy oldalt emelünk ki és tökéletesítünk a maximumig, hanem inkább mindennek az egymáshoz fűződő harmonikus működését helyezzük előtérbe.
     Így nem törekszünk tökéletességre, nem az a cél, hogy vegánul étkezzünk kihagyva minden gramm cukrot, vagy hogy naponta dinamikusan fejlesszük a gyermeket. Van néhány alapszabály, amit be kell tartani, de semmit sem szabad a kellemetlenségig fokozni.

      Boldogságcseppek

      A Boldogságcseppek Gödi – Őrbottyáni összefogásban működő karitatív szerveződés. Célja segítséget nyújtani rászorult családoknak, időseknek. A szegénység nem bűn. Bárki kerülhet élete folyamán olyan helyzetbe, amikor mások segítségére szorul. Emellett lehetőségeinkhez mérten igyekszünk segítséget nyújtani mozgásukban korlátozott embereknek mindennapi életükben. Nekik igyekszünk támogatást nyújtani elsősorban Göd és Őrbottyán területén belül, illetve kistérségünkben. Együttműködünk Göd, Veresegyház, Dunakeszi, Fót, Vácduka települések és térségei hasonló jellegű szervezeteivel, intézményekkel, és magánemberekkel.
      Várjuk felajánlásaitokat: tartós élelmiszereket, tisztítószereket, ruhaneműt, használati tárgyakat. Van, akinek felesleges, másnak nagy segítséget nyújthatnak. Keresünk olyan helyiséget, ahol a beérkezett adományt tárolhatjuk, s egyben leadópontként is működhet Gödön, illetve Őrbottyán területén is.
      Keressük azokat magánszemélyeket, és vállalkozókat, akik önkéntes segítséggel, szállítással, esetleg anyagilag tudják támogatni tevékenységünket
      Ingyenes adományvásárt a beérkezett adományokból a hó utolsó vasárnapján Gödön. Keressétek a Boldogságcseppeket a facebookon is.
      „Mert aki ad, valójában az, aki kap!” Paramahamza Hamza Éva

       Startup inkubátor

       ...hogy könnyebben megtalálhasd partnereidet.

       Kapcsolatainkkal, megosztásokkal segítünk Neked önmagad és/vagy vállalkozásod kiteljesítésében!
       Nincs más dolgod, csak vázolni az ötletedet, és ami tetszik, azt weblapunkon közzé tesszük, hogy könnyebben megtalálhasd partnereidet, támogatóidat!
       Engedd szabadjára a fantáziádat! Bármi megtörténhet, Te is lehetsz sikeres.

       (A startup általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező induló vállalkozásokat jelenti, melyet többnyire termék- vagy üzleti modell innováció jellemez. Ezek a cégek a nemzetközi piacokon való jelenlétet tűzték ki célul, tehát nem kizárólag a helyi piacra koncentrálnak. A magas növekedési potenciál alapvetően a nemzetközi piacokon értendő a startup vállalkozások esetén, így a nemzetközi skálázhatóság különösen fontos eleme a meghatározásnak.)